پروتز سينه دهها سال است كه يكي از پرطرفدارترين عملهاي جراحي پلاستيك محسوب ميشود؛ چرا كه بسياري از بانوان براي بهبود شكل و اندازه سينه خود به اين عمل روي ميآروند. پروتز و كاشت سينه بدون ترديد روشي موثر براي بزرگتر و خوش فرمتر كردن سينه است.
جراحي پروتز سينه روشي قطعي براي برآورده كردن خواسته بانواني است كه همواره آرزوي داشتن سينههايي بزرگ و برجسته داشتهاند. البته عدهاي نيز پس از بارداري و شيردهي با مشكل تحليل رفتن و بدشكلي سينه مواجه ميشوند و با هدف زيباسازي سينه براي عمل جراحي پروتز سينه به كلينيكهاي زيبايي مراجعه ميكنند، گروهي نيز پس از بيماري و بريدن سينه تمايل به بازسازي سينه خود دارند . همچنين متقاضيان عمل بزرگ كردن و زيباسازي سينه با پروتز، بهتر است مناسب بودن و ضرورت عمل ليفت و بالا كشيدن سينه در كنار پروتز را نيز بررسي كنند تا در نهايت با داشتن سينههايي جوانتر و خوشفرمتر، به اندام رويايي خود نزديك شوند.
جراحي پروتز سينه( بزرگ كردن سينه) تنها يك روش جراحي ساده نمي باشد ، بلكه فرايندي است كه شامل ٤ مرحله مي باشد:
١) اموزش جامع بيمار و گرفتن رضايت نامه اگاهانه
٢) ارزيابي قبل از عمل براساس بافت بيمار
٣) تكنيك جراحي صحيح با بهبودي سريع
٤) اموزش هاي كامل بعد از عمل
انواع پروتز سينه:
١)گرد يا round
٢) اناتوميكال يا قطره اشكي
موارد كاربرد پروتزهاي گرد:
١) افرادي كه دوست دارند سينه هايشان برجسته تر بنظر برسد( بيشتر از حد نرمال)
٢)پوشش بافت نرم خوب داشته باشند و شكل اوليه پستان انها خوب باشد.
٣)جراحي اصلاحي يا revision ( در موارد تغيير پروتز، انقباض كپسولي، پارگي پروتز و چرخش پروتز)
٤) چرخش تكرار شونده پروتز
مواردكاربرد پروتزهاي قطره اشكي:
١)افرادي كه نماي طبيعي مي خواهند و بافت پستان انها خيلي كم است يا اصلا بافت پستان ندارند.
٢)سينه هاي تخت و بدون شكل يا افرادي كه پوشش بافت نرم انها خيلي كم مي باشد.
٣) كساني كه دچار constricted lower pole يا دفورميتي tuberous پستان مي باشند.
٤) عدم تقارن ساده يا پيچيده
٥) پتوز يا شلي قسمت تحتاني پستان( در صورت ضعيف بودن بافت ، محدوديت در گذاشتن پروتز وجود خواهد داشت)
عمل پروتز سينه:
بزرگ كردن سينه با پروتز عملي سرپايي است كه تحت بيهوشي عمومي در مدت يك تا دو ساعت انجام ميشود. پس از اين كه در جلسه مشاوره روشهاي مختلف بزرگ كردن سينه بررسي شد و جراح اندازه و نوع پروتز را با توجه به شرايط و ترجيح بيمار انتخاب كرد؛ در نهايت روش ايجاد برش و قرارگيري پروتز مشخص ميشود. جراح ميتواند براي وارد كردن پروتز برشها را در سه محل متفاوت، يعني زيربغل، هاله دور سينه (بافت اطراف نوك پستان) يا چين زير سينه ايجاد كند. دكتر راسخي تمام اين برشها را به گونهاي ايجاد ميكنند كه تا حد امكان محو و نامشخص باشد.
جراح پروتز را پس از ايجاد برش از بالا يا پايين عضله ديواره قفسه سينه وارد بدن ميكند. بدن پروتز را در جاي وارد شده نگه ميدارد و از جابجا شدن آن زير پوست جلوگيري ميكند. جراح برش را پس از قرار دادن پروتز در جاي مناسب ميبندد و بخيه ميزند.
دوران بهبود پس از پروتز سينه:
دوران بهبود اوليه پروتز سينه يك تا دو هفته طول ميكشد. بخيههاي زده شده براي بستن برش قابل جذب است و نيازي به كشيدن ندارد، اما محل برش تا يك هفته پس از جراحي پانسمان است. هفته اول دشوارترين و ناراحت كنندهترين زمان دوران بهبود است. بيمار بايد تا چند هفته فعاليت خود را محدود كند و از انجام كارهاي بدني سنگين مانند ورزش خودداري كند. اكثر بانوان ميتوانند يك هفته پس از جراحي به سر كار بازگردند.
ورم بعد از پروتز سينه طبيعي است و حدود شش ماه پس از جراحي وجود دارد. بااين حال نتيجه عمل تا حد زيادي پس از بهبود يافتن و جوش خوردن برشها و فرونشستن بخش اعظم ورم مشخص است.
منبع: پروتز سينه
- دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶ | ۱۲:۰۳
- ۲۴ بازديد
- ۰ نظر